Diensten aanbod van Verwey Creatives

Verwey Creatives animatie man

2D animaties zijn een grote meerwaarde op stilstaande beelden. In een 2D animatie kunt u een hele bedrijfsfilosofie weergeven in slechts 30 seconden. Voor iedereen toegankelijk en duidelijk. Bij Multimedia is zelfs de sky niet meer the limit.

Door gebruik te maken van een vooropgezet script, kunnen wij u inzichtelijk maken wat en hoe wij een 2D animatie willen opzetten en vormgeven. Video’s kunnen makkelijk op bijvoorbeeld uw site worden weergegeven of op een eigen (bedrijfs)-Youtube kanaal worden geplaatst. Zo kunt u zich breder presenteren dan alleen op uw site.

Wij kunnen ook een reclame film voor u maken, die naadloos aansluit op uw andere media-uitingen, zoals een huisstijl, site en reclamecampagne. Zodat u zich naar uw klanten in een herkenbaar en consistent beeld kunt presenteren.

Interesse in 2D animaties? Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.Naar multimedia

Meer informatie?

Indien u vragen heeft over onze diensten of een specifiek project met ons wilt aangaan, dan kunnen wij u daarin adviseren.

Belt of mailt u dan met ons, of vult u het contact formulier in.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
026 - 47 21 898
 
  0615 - 487 487
 


Contactformulier