Diensten aanbod van Verwey Creatives

content-management-systeem-sites-verwey-creativesEen content management systeem, ook wel afgekort als CMS, geeft u de mogelijkheid om alles op uw site zelf aan te passen. Dat is snel en scheelt kosten, omdat u ons daarbij niet meer nodig heeft. Als u met Word kunt werken, zult u ook snel vertrouwd raken met dit systeem. Voordeel van een Content management systeem is dat wij op afstand met u mee kunnen kijken. Zijn er problemen, dan kunnen wij support leveren die u uit de brand helpen. Wij kunnen nagaan wat u eventueel verkeerd heeft gedaan en uitleggen en voordoen wat u moet doen.

Wij werken met het Content management systeem van zowel Joomla als Wordpress, maar kunnen voor specifieke sitewensen ook een CMS op maat programmeren. Te denken valt aan bijvoorbeeld ingebouwde rekenmodules of functionaliteiten, die niet in een CMS als Joomla of Wordpress kunnen worden geleverd.

Ook als u een mooie site heeft waar u tevreden mee bent, maar die niet is voorzien van een Content management systeem, kunnen wij u bestaande site ombouwen naar het CMS van Joomla of Wordpress. De vormgeving van de site blijft dan hetzelfde, alleen wordt er een CMS beheerders gedeelte in geprogrammeerd. Dan kunt u zelf met het CMS aan de slag, en zaken aanpassen in uw Joomla of Wordpress site zonder tussenkomst van ons.

Wij leggen uiteraard uitgebreid en persoonlijk het Content Management Systeem aan u uit en kunnen ook support op afstand, per mail of telefonisch, met u regelen.

Interesse in een Content management systeem? Neem voor vragen of informatie vrijblijvend contact met ons op.Naar webdesign

Meer informatie?

Indien u vragen heeft over onze diensten of een specifiek project met ons wilt aangaan, dan kunnen wij u daarin adviseren.

Belt of mailt u dan met ons, of vult u het contact formulier in.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
026 - 47 21 898
 
  0615 - 487 487
 


Contactformulier