Portfolio Verwey Creatives

magazine-ontwerpen-verwey-creativesEen magazine kan uw producten of diensten perfect verbeelden, in woord en beeld. Goed geschreven teksten en gelikte afbeeldingen of fotografie tilt een magazine naar een hoger niveau. Heeft u moeite met het schrijven van goede, passende teksten voor uw nieuwe magazine? Dan kunnen wij een tekstschrijver voor u regelen, die samen met u de teksten vormgeeft voor uw magazine ontwerp.

Wij kunnen tevens een professionele fotograaf, zowel in een studio als op locatie voor u regelen. Goede foto’s in een magazine ontwerp zullen voor een betere leesbeleving en waardering zorgen voor uw product of dienst en een blijvend beeld achterlaten.

Een goed magazine is meer dan een folder of brochure. Buiten dat u meer tekst en beeld kwijt kunt, is een goed ontworpen magazine iets dat de meeste mensen bewaren en later nog eens doorlezen. Door een vooraf goed doordacht plan van aanpak, die we in samenspraak met u kunnen opstellen, kan een magazine ontwerp naadloos passen binnen uw bedrijfsfilosofie en huisstijl. En toch een zeer complete en eigen indruk op de lezer achterlaten. Door gebruik te maken van goede papierkeuze, waar wij u in kunnen adviseren, kunnen wij hoogwaardigheid garanderen.

Wilt u door ons een magazine laten ontwerpen? Neem dan contact met Verwey Creatives op.Naar Grafische vormgeving