T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

3D architectuurvisualisaties kunnen breed ingezet worden. Met sprekende beelden kan iedereen overtuigd worden. Onze architectuurvisualisaties omvatten zowel exterieurs als interieurs. Onze doelgroep bestaat uit architectenbureaus, vastgoedontwikkelaars en makelaars.

Het grote voordeel van architectuur visualisaties is, dat zelf een leek een goed beeld krijgt bij het ontwerp of indeling. Door alles in 3D op te bouwen, suggereert het een virtuele werkelijkheid. Door de juiste balans van omgeving, kleuren, belichting en texturen kan uw project fotorealistisch worden weergegeven.

visualisatie architectuur verwey creatives 01Bijkomend voordeel is, dat tijdens het ontwerpproces al bijgestuurd kan worden met behulp van 3D visualisaties. Wij kunnen al een conceptmatige visualisatie maken aan de hand van een eerste schets of maquette. Door het ruimtelijk inzichtelijk te maken, kunnen er vroegtijdig de juiste beslissingen worden genomen en voorkomt het fouten of tegenslagen in het verdere ontwerpproces.

Tevens kunnen wij een conceptmodel, dat bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de eerste contacten met de gemeente, steeds verder opwerken naar een definitief model. Er zijn dan meerdere visualisaties van een project, steeds in een verder gevorderd stadium. De uiteindelijke versies van de visualisaties kunt u gebruiken in de documentatie, zoals website, brochure, verkoopmagazine of bouwbord.

Wij kunnen uw project inpassen in een (foto)omgeving, zodat het naadloos aansluit bij de huidige situatie.

Ook kunnen wij een animatie maken van uw architectuur visualisaties, door er automatisch doorheen te lopen of met een bediening van een toetsenbord of controller. Dat maakt de beleving voor uw klanten nog beter.

Ook renderen wij interieurs, met inrichting en afwerkingen die passen bij de doelgroep. De interieur visualisaties laten een ideale inrichting zien en kunnen mensen enthousiast maken over een woning of appartement.

Wij bieden tevens de de dienst Virtual Reality (VR) aan onze klanten. Kijk voor meer informatie op de VR Pagina van onze site!

 


Naar visualisaties