T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

 

 

Virtual Reality heeft de laatste jaren grote vooruitgang geboekt. En omdat Verwey Creatives de nieuwste technieken graag wil beheersen, gaan wij daarin mee. Virtual Reality (VR) heeft een grote meerwaarde op traditionele 3D beelden. Door middel van een op het hoofd gedragen VR bril, zit je midden in de beleving. Niet alleen omdat je niet afgeleid wordt door je omgeving, maar des te meer omdat je hele zicht virtueel wordt geprojecteerd, is het net of dat je er midden in zit.

Door de VR bril kun je 360 graden rondkijken en door middel van een controller kun je vrij door de 3D ruimte rondlopen. Je kunt door een nieuw te bouwen woonwijk lopen, de nieuwe kantoorinrichting bekijken en een modelwoning of appartement beleven inclusief het meubilair en uitzicht. Het is mogelijk om door een hele woning te lopen en een indruk te krijgen van de ruimtes en de indelingen door middel van meubilair.

Doordat het VR medium een publiekstrekker is, is het ook uitermate geschikt voor presentaties van nieuwe woningen, prototypes van producten of voor op een beursstand.

HTC VIVE vr brilVerwey Creatives werkt zelf met de HTC VIVE bril, die als groot voordeel heeft dat je er ook mee kunt rondlopen en niet alleen stil mee hoeft te staan of zitten. Er kan een virtuele ruimte worden gecreëerd met een diagonaal van 5 meter (ca. 12  m2) waarin je vrij kunt rondlopen en je bewegingen door middel van 2 camera-trackers precies wordt gevolgd. Dat maakt de beleving nog intenser en realistischer!

Heeft u een project dat zich leent voor de toepassing van Virtual Reality? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Wist u dat wij de HTC Vive VR bril ook verhuren? Dat kan per dag of dagdeel.
U kunt dan de volgende configuratie bij ons huren:

  • HTC Vive VR bril, inclusief controllers en camera-trackers.
  • Snelle gamelaptop voor het vloeiend weergeven van uw VR project.
  • Een begeleidend persoon.

Voor de voorwaarden en prijzen kunt u contact opnemen met Verwey Creatives.

Tevens hebben wij voor high-end projectvisualisaties de beschikking over een Pimax 8K X VR bril.

Pimax 8K X vr brilDeze VR bil heeft als voordeel, dat de resolutie 8K totaal is en er dus een veel scherpere beeldweergave mogelijk is. Het zogenaamde "hordeur" effect (omdat je dicht met je ogen bij de schermpjes in de VR bril zit, zie je afzonderlijke pixels) is bij deze VR bril praktisch nihiel.
Tevens in het zichtveld diagonaal 200 graden (i.p.v. 110 graden bij de HTC Vive bril) en komt dat veel meer overeen met de 220 graden van het menselijke oog.


Naar visualisaties