Diensten aanbod van Verwey Creatives

Webdesign

Wij ontwerpen eigentijdse websites met een unieke look en feeling voor uw bedrijf.

websites-en-webdesign-verwey-creatives

 

Een goede website is uw digitale visitekaartje, een profilering van uw bedrijf op internet. Een goed ingerichte en mooi vormgegeven website kan leiden tot meer klikken van uw bezoekers om diensten of een offerte aan te vragen. En daar is het u om te doen.

Opvallende Webdesign.
Wij als webdesign bureau ontwerpen en ontwikkelen websites die aanspreken, die net anders zijn. Het is de kunst om op te vallen tussen het grote aantal websites op internet. Ook tussen die van directe concurrenten van u. Ons bureau kan webdesign net dat beetje extra’s geven. Dat kan zijn in de vormgeving: door de lay-out of met goed gekozen foto’s of door niet alledaagse technieken toe te passen.

Content Management systemen (CMS)
Al onze websites worden Responsive ontworpen, dat houdt in dat de website meeschaald met een tablet of smartphone en op elk apparaat een goede, heldere weergave heeft.

Ons webdesign bureau ontwerpt in het Open Source CMS Joomla en Wordpress, beiden heldere en eenvoudig te bedienen Content Management Systeem (CMS). Dat houdt in dat u alles zelf zonder tussenkomst van ons kunt aanpassen. Ook bouwen wij op maat gemaakte CMS websites.

Maar onze webdesign gaat verder. Ook ontwikkelen wij Webshops en E-commerce projecten. Op zoek naar een webwinkel of de web-mogelijkheden als aanvulling op bestaande websites?

Wilt u er eens vrijblijvend met ons over brainstormen? Neem dan contact met ons op.


Naar diensten

Meer informatie?

Indien u vragen heeft over onze diensten of een specifiek project met ons wilt aangaan, dan kunnen wij u daarin adviseren.

Belt of mailt u dan met ons, of vult u het contact formulier in.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
026 - 47 21 898
 
  0615 - 487 487
 


Contactformulier