T. 026 - 47.21.898/M. 0615 - 487.487

Dick-Verwey-Verwey-CreativesMijn naam is Dick Verwey en ik ben de eigenaar en ontwerper van Verwey Creatives. Na de Kunstacademie te hebben afgerond ben ik, na jarenlang te hebben gewerkt als architect, weer op mijn oorspronkelijke plaats terug: de grafische wereld. De liefde en passie voor alle facetten van dit vak zijn nooit verdwenen. Neemt niet weg dat mijn bouwkundige en technische achtergrond veel voordelen biedt, met name op het gebied van visualisaties.

We hebben niet alleen creativiteit, maar ook nieuwe technieken in hoog vaandel staan. We ontwikkelen graag op dat gebied en blijven de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen en toepassen.

Wij proberen uw project met een vernieuwend oog te bekijken. Het moet speciaal worden, misschien net anders, prikkelend en effectief. Wij kunnen u vanaf eerste gesprek en concept door het gehele proces begeleiden, tot een eigenzinnig eindresultaat.

We dagen u uit om samen met ons breder en vernieuwend naar uw project te kijken. Van klein tot groot, van website tot 3D animatie. En we gebruiken uw feedback om u nog beter van dienst te kunnen zijn.