Portfolio Verwey Creatives

Uncategorised

bedankt voor uw contactaanvraag!

Bedankt voor uw contact aanvraag.

Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen per mail of telefoon.

 

Dick Verwey | Verwey Creatives

Disclaimer website Verwey Creatives

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de website van Verwey Creatives, te weten www.verwey-creatives.nl.

Verwey Creatives is de handelsnaam van Verwey Ontwerp, KvK nummer 52489175.

Verwey Creatives is niet verantwoordelijk voor ontbrekende informatie op deze website en kan informatie aanpassen zonder vooraf aankondigen.

Op alle inhoud van deze website: teksten, links, afbeeldingen en video van projecten en blogposten rust copyright. Kopiƫren of verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder vooraf schriftelijke toestemming van Verwey Creatives.

Wij hebben de grootste zorg besteed aan deze website, maar houden ons niet verantwoordelijk voor onjuiste of onvolledige informatie op deze website. Verwey Creatives aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. Wij houden ons ook niet aansprakelijk voor externe websites of content die eventueel door ons doorgelinkt wordt.

Heeft u vragen over het getoonde materiaal of inhoud, dan kunt u ons daarover mailen op

RSS Feeds

RSS Feeds

Algemene Voorwaarden

Op alle grafisch gerelateerde werkzaamheden van Verwey Creatives zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Download hier de Algemene Voorwaarden van Verwey Creatives als pdf file.Voor alle bouwgerelateerde ontwerp-, advies- en tekenwerkzaamheden is de DNR-2011 van toepassing.

Download hier de DNR-2011 Voorwaarden als pdf file.

Mag ik u voorstellen?

Dick-Verwey-Verwey-CreativesMijn naam is Dick Verwey en ik ben de eigenaar en ontwerper van Verwey Creatives. Na de Kunstacademie te hebben afgerond ben ik, na jarenlang te hebben gewerkt als architect, weer op mijn oorspronkelijke plaats terug: de grafische wereld. De liefde en passie voor alle facetten van dit vak zijn nooit verdwenen. Neemt niet weg dat mijn bouwkundige en technische achtergrond veel voordelen biedt, met name op het gebied van visualisaties.

We hebben niet alleen creativiteit, maar ook nieuwe technieken in hoog vaandel staan. We ontwikkelen graag op dat gebied en blijven de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen.

Wij proberen uw project met een vernieuwend oog te bekijken. Het moet speciaal worden, misschien net anders, prikkelend en effectief. Wij kunnen u vanaf eerste gesprek en concept door het gehele proces begeleiden, tot een eigenzinnig eindresultaat. We dagen u uit om samen met ons breder en vernieuwend naar uw project te kijken. Van klein tot groot, van visitekaartje tot campagne. En we gebruiken uw feedback om u nog beter van dienst te kunnen zijn.